• werkwijze
 • Onze aanpak heeft vier stappen, die we telkens opnieuw doorlopen. Dit is nodig omdat internet als omgeving continu verandert. Vandaag goed gevonden worden betekent niet persé dat je dat over twee maanden ook nog bent.
  seo-process

  Analyse

  We beginnen met een analyse van de huidige situatie. Hoe goed wordt de website op dit moment gevonden door zoekmachines en op welke zoektermen wordt deze voornamelijk gevonden? Waar zit ruimte voor verbetering en welke nieuwe zoektermen zijn relevant?

  Advies

  Op basis van de analyse geven we advies. We stellen concrete acties voor om de vindbaarheid te verbeteren.

  SEO

  We hebben afgesproken welke maatregelen we gaan nemen. Nu gaan we echt aan de slag met zoekmachine optimalisatie! Wij doen de techniek en jij kunt met onze aanwijzingen zelf eenvoudig teksten aanpassen. Je vindt hieronder meer uitleg over de inhoud van het SEO-proces.

  Resultaten

  We houden de prestaties van jouw website in de zoekmachines Google, Yahoo en Bing nauwlettend in de gaten. Je krijgt van ons duidelijke rapporten waarin je goed kunt zien hoe de vindbaarheid en het aantal bezoeken zich ontwikkelen. We bespreken de SEO-resultaten aan de hand van een analyse. De cirkel is daarmee rond…

  Posted in: SEO