Wat we doen…Pepermunt producten en diensten

Het concept is eenvoudig: Jij krijgt een professionele website of webshop op maat en Pepermunt houdt zich bezig met alles wat daarvoor nodig is. Wij ontwerpen, ontwikkelen, hosten, beheren en monitoren jouw website. Dit doen we zonder dat je meteen een grote investering hoeft te doen. Je betaalt een voordelig tarief per maand voor webdesign, logo ontwerp en zoekmachine optimalisatie. Ideaal voor (startende) ondernemers!

 

foto van Roland BoumanWie we zijn…

Ik ben Roland Bouman en ik heb Pepermunt opgericht. Persoonlijk zorg ik ervoor dat jouw website in goede handen is. Daarbij werk ik vanuit mijn kantoor in Rotterdam samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners. We houden het graag simpel, dus Pepermunt is jouw enige aanspreekpunt.

Kijk gerust eens op mijn persoonlijke LinkedIn profiel.

 

 

Pepermunt..? Leg eens uit…vraagteken met het logo van Pepermunt

Iedereen kent het snoepje, maar Pepermunt als bedrijf? Pepermunt is een fris concept, ontstaan vanuit de opvatting dat iedere (startende) ondernemer een website nodig heeft, maar dat lang niet alle zelfstandigen ook direct de financiële middelen hebben voor een goede website. Dan bedoelen we een website die je met trots aan potentiële klanten laat zien. Een website die altijd bliksemsnel doet wat ie moet doen. Een website die goed vindbaar is. Kortom, een website die voor jou werkt!

De oplossing is om de kosten en baten van een website meer met elkaar in de pas te laten lopen. Dit doen we door onze producten tegen een scherp tarief aan te bieden. Je betaalt alleen een voordelig tarief per maand. En daar komt de naam vandaan, want Pepermunt klinkt als Pay-Per-Month!

Partners

Dit zijn de zorgvuldig geselecteerde partners waar we mee samenwerken om de klus vakkundig te klaren! We laten graag zien met wie we samenwerken, omdat onze partners stuk voor stuk garant staan voor de beste kwaliteit in hun vakgebied.

WordPress logo       TransIP logo      Lightning Base logo      ManageWP logo